Kennismakingsformulier

U kunt onderstaand formulier invullen als u geïnteresseerd bent in onze school als (toekomstige) basisschool voor uw kind. Onze directeur zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

U kunt ook altijd vrijblijvend langskomen op één van onze open schoolmomenten. Elke eerste schoolwoensdag van de maand, met uitzondering van december en juni, kunt u tussen 8.45 uur en 9.15 uur binnenlopen. U wordt dan rondgeleid door een leerling, ouder of medewerker van de school. Dit jaar zijn de momenten op woensdag: 06-09, 04-10, 01-11, 10-01, 07-02, 07-03, 04-04 en 09-05.

Kennismaken


Indien u geïnteresseerd bent in onze school of wanneer u uw kind meteen aan wilt melden kunt u hieronder uw gegevens invullen. De directeur van de school zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak .
Die is meestal onder schooltijd zodat u een zo indruk kunt krijgen van de sfeer  en de werkwijze op onze school. Tevens kan met u besproken worden hoe de inschrijvingsprocedure vervolgens verloopt. Besluit u tot aanmelding, dan vult u een aantal formulieren in die u van de directeur krijgt. Is uw kind bijna vier, dan ontvangt u een uitnodiging  voor een eerste kennismaking van uw kind in de groep en informatiepakketje.
Voor kinderen met een handicap geldt een aparte aanmeldings- en inschrijfprocedure . De directeur weet er alles van. Ook van het leerling-gebonden budget.
Welke voorzieningen daaronder vallen, bekijken we samen met de ouders. Een en ander is opgenomen in onze beleidsnotities ‘De gehandicapte leerling’  en ‘Toelating, schorsing en verwijdering’, beiden op school ter inzage .